9. kesäkuuta 2021
“Eräajo”, Kuismanen Circuit
Ajurintie 6, Paimio

Koronasta johtuen maantiekilpailu ajetaan eräajotyyppisenä kilpailuna, jossa kunkin erän voittaja tai kaksi parasta pääsee jatkoon riippuen osallistujamäärästä. Yhdessä erässä ajaa neljä kuskia kerrallaan. Alkuerien jälkeen ajetaan semifinaali, jonka jälkeen finaali.

Erien pituudet:

 • M/N10 ja M/N12 (klo 18:00)
  Alkuerät: 1 kierros
  Semifinaali: 2 kierrosta
  Finaali: 3 kierrosta
 • M/N14, N16, N50, M/N60, M/N70 (n. klo 18:30)
  Alkuerät: 2 kierrosta
  Semifinaali: 3 kierrosta
  Finaali: 5 kierrosta
 • M16, M/N40, M50, M/N Yleinen (n. klo 19:00)
  Alkuerät: 3 kierrosta
  Semifinaali: 5 kierrosta
  Finaali: 7 kierrosta

Pyrimme järjestämään jokaiselle sarjalle omat erät. Mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi per sarja, tullaan ajamaan suora finaali ilman alkueriä tai sarjoja yhdistetään. Pyrkimyksenä on myös järjestää erät siten, että kukaan ei joudu ajamaan kahta erää peräkkän, tarvittaessa näin voidaan joutua tekemään.

Järjestäjällä on oikeus muokata lähtöjä ja yhdistää sarjoja yllä olevan aikataulun puitteissa. Kuskit arvotaan lähtöihin oman sarjansa sisällä. Mikäli sarjoja joudutaan yhdistämään, jotta erät saadaan täyteen, jaetaan cup-pisteet siitä huolimatta oman sarjan sisällä.

Ilmoittautuminen paikan päällä mielellään 30 min ennen omaa lähtöä, lähdöt alkaen klo 18:00. Kilpailukeskus on kartingradan parkkipaikalla.

Rata: Kilpailu käydään Kuismanen Circuit -kartingradalla. Radan pituus on 1012 metriä ja leveys 9 metriä. Rataa kierretään vastapäivään.

Kilpailunumerot jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä, kiinnitys oikeaan kylkeen. Omat hakaneulat mukaan (4 kpl).

Ajajakokous ja ryhmittyminen lähtöön tapahtuu kutsusta, noin 5 minuuttia ennen oman sarjan lähtöä.

Koronaohjeistus:
Numerot noudetaan turvaetäisyyksiä noudattaen kisatoimistosta. Maskin käyttöä suositellaan. Varikkoalueella ei saa kerääntyä porukoihin, joten muistetaan turvavälit myös siellä. Lähtöön kuulutetaan nimeltä.

Yhteyshenkilönä Habanero Mountainbikersin Samuli Tuominen (+358 44 5100592)